Wikipedia

Rezultatele căutării

LP radio România

marți, 10 martie 2015

De ce Lirix (lirix-facebook.blogspot.com)?

De ce Lirix (lirix-facebook.blogspot.com)?
Emilian Lican-10.03.2014

   De ce ar avea nevoie grupul Lirix de pe platforma de socializare Facebook și de un site(blog)?
   În primul rând așa cum am mai spus Facebook este o platformă de socializare.Platforma este gratuită  doar în aparență!În spatele gratuității se ascunde de fapt munca și timpul pierdut de noi toți pentru promovarea indirectă dar cu foarte mare efect a companiilor publicitare...Da!Facebook oferă o minunată promovarea și a propriilor personalități,dar și a firmelor care doresc acest lucru!Ce a fost la început,Facebook sau internetul?Trăim o experiență care tinde din ce în ce mai mult spre confundarea acestor două lucruri.Da! Când spui internet ajungi de cele mai multe ori să spui de fapt:facebook! Nu ar fi nimic rău în asta dar personal mi-a displăcut monopolul,indiferent din ce domeniu face parte!Pare atât de masonic,atât de asemănător cu „Noua Ordine Mondială”...Pare atât de superficial pe cât de comodă este folosirea sa...Superficialitatea generează superficialitate!Probabil ați observat că o postare de-a dumneavoastră este rapid derulată într-un istoric cronologic care cine știe când va revenii spre recitire...Probabil nici o dată!
  În dorința de a ieșii din tiparul superficialității am pus bazele unui blog elitist destinat minunaților membri Lirix! Dacă până acum un blog,site se promova prin intermediul „Facebook” a sosit timpul ca un grup micuț de lirică de pe Facebook să se facă cunoscut prin intermediul google care a pus la dispoziție platforma sa de blog.
   De ce ar avea nevoie grupul Lirix de pe platforma de socializare Facebook și de un site(blog)?
   Alt motiv ar fi acela de a avea sentimentul propriei identități pentru a ne distinge de marea masă a superficialității...La lirix-facebook.blogspot.com,nu se va face socializare,se vor discuta strict creațiile noastre!Vor dispărea acele comentarii care nu au legătură cu sensibilitatea scrierilor dumneavoastră! Doresc să fie un adevărat cenaclu on-line serios unde să existe și motivarea superficialului comentariu:„Foarte frumos”!
   Cu toate acestea grupul „Lirix” va funcționa în continuare pe Facebook,blogul: lirix-facebook.com, așa după cum este și denumirea sa, nefiind decât o extensie care își are totuși rădăcinile în fertilitatea acestui Facebook!
   De ce ar avea nevoie grupul Lirix de pe platforma de socializare Facebook și de un site(blog)?
   Ar fi o sumedenie de răspunsuri de dat!Poate și din cauza postărilor noastre ce pot fi raportate iar într-un final să fim blocați pe această rețea de socializare Facebook!?De ce nu ar fi : lirix-facebook.blogspot.com,o variantă de rezervă!? Aici nu vă blochează nimeni...

   Emilian Lican-10.03.2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii,păreri...

Follow by Email